Agnes & Nicklas

Hej,

Här kommer några bilder från Agnes och Nicklas dag. Klicka på länken och använd det Password ni har så kommer ni vidare till resten av bilderna. Om ni har t.ex. Apple TV, så går det alldeles utmärkt att logga AppleTV/flickr och se bilderna på direkt på TVn.

I övrigt så rekommenderar vi t.ex. en hög med godis, kanske lite ost och något undangömt årgångsvin när ni tittar på bilderna. Många fotografer har sin egen stil, men vi fotar med fokus på att fånga en känsla, just där och då, där just situationen och omgivningen styr bildens framtoning. Här nedan har ni några blandade bilder att börja med. Ha så himla kul!

https://brollopsbilden.wordpress.com/brollop/nicklas-och-agnes/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s